Lluç amb l'all cremat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 4 lloms de lluç
- oli d'oliva
- Per arrebossar:
- 300 g de pa torrat
- 1 all
- 50 g de julivert
- 2 clares d'ou
- Per a la picada:
- 50 g de farina
- julivert
- all
- aigua
PREPARACIÓ
Per fer l'arrebossat, poseu en un recipient el pa torrat, els alls, el julivert picat i tritureu-ho.
A continuació, banyeu els lloms de lluç amb clara batuda, passeu-los per l'arrebossat i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Per fer la salsa, poseu la sal, l'all, el julivert, la farina i l'aigua al morter i tritureu-ho. Després, incorporeu la picada en una cassola amb oli ben calent i afegiu-hi una mica d'aigua. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el lluç arrebossat a sobre. Decoreu-ho amb una mica de cerfull.
A continuació, banyeu els lloms de lluç amb clara batuda, passeu-los per l'arrebossat i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Per fer la salsa, poseu la sal, l'all, el julivert, la farina i l'aigua al morter i tritureu-ho. Després, incorporeu la picada en una cassola amb oli ben calent i afegiu-hi una mica d'aigua. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el lluç arrebossat a sobre. Decoreu-ho amb una mica de cerfull.