Llonza de bou amb escalivada
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Llonza de bou amb escalivada
- (per a 3 persones)
- Per a l'escalivada:
- 4 endívies blanques
- 6 patates blanques petites
- 8 cebes petites
- 2 pebrots vermells lamullo
- 1 llonza de bou reposada (1,5 kg)
- 2 bitxos
- oli d'oliva verge
- sal de Maldon
PREPARACIÓ
1.Comencem a coure la llonza de bou a la planxa.
2.Un rajolinet d'oli, i al damunt, sense sal, la llonza que es vagi fent.
3.Al cap d'uns 8 minuts, i amb el foc abaixat, la girem.
4.Mentrestant, preparem l'oli picant. Oli d'oliva en una paella. Esmicolem amb la mà els bitxos i els marquem a la paella. Un cop hem refredat l'oli el desem en un pot de vidre.
5.Tallem la llonza i l'emplatem, acompanyada de l'oli de bitxos. La servim amb l'escalivada, que hem fet abans.
2.Un rajolinet d'oli, i al damunt, sense sal, la llonza que es vagi fent.
3.Al cap d'uns 8 minuts, i amb el foc abaixat, la girem.
4.Mentrestant, preparem l'oli picant. Oli d'oliva en una paella. Esmicolem amb la mà els bitxos i els marquem a la paella. Un cop hem refredat l'oli el desem en un pot de vidre.
5.Tallem la llonza i l'emplatem, acompanyada de l'oli de bitxos. La servim amb l'escalivada, que hem fet abans.