Lloms de bacallà amb suc i cloïses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 12 talls petits de llom de bacallà dessalat
- 24 cloïsses
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 fulla de llorer
- 1 cullerada de farina
- 1 got de vi blanc
- julivert picat
- 1/2 l de brou de crancs
- 1 tassa d'oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba picada.
Quan estigui ben rossa, afegiu-hi l'all picat. Quan l'all també estigui daurat, poseu-hi el llorer i la farina i remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc, el brou, el bacallà i les cloïses, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi julivert picat per sobre i ja podeu emplatar-ho.
Quan estigui ben rossa, afegiu-hi l'all picat. Quan l'all també estigui daurat, poseu-hi el llorer i la farina i remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc, el brou, el bacallà i les cloïses, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi julivert picat per sobre i ja podeu emplatar-ho.