Llom de senglar amb moniato, vainilla i cafè

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Ferruz
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L’obac d’Artur Martínez, Terrassa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de senglar, si la comparem amb la de porc, és més proteica i menys greixosa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 600 g de llom de senglar sencer
  • 1 culleradeta de cafè soluble
  • germinats de sisho lila
  • Per fer el puré:
  • 200 g de moniatos
  • 50 g de sucre
  • 1/2 canó de vainilla
  • 1 full de gelatina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en remull en aigua freda els fulls de gelatina de 5 a 10 minuts.

Mentrestant, bulliu els moniatos, a partir d'aigua freda, amb la pell, durant 20 minuts aproximadament, fins que quedin cuits.

Seguidament, obriu la tija de la vainilla longitudinalment i traieu-ne les llavors.

A continuació, peleu els moniatos, poseu la polpa, encara calenta, en un got batedor juntament amb el sucre, les llavors de la vainilla i el full de gelatina escorregut, tritureu-ho bé i reserveu-ho en calent fins al moment de servir el plat.

Finalment, feu el senglar a talls i marqueu-ne un tall per plat, en una planxa ben calenta, amb unes gotes d'oli.

I ja per acabar, feu una llàgrima amb el puré de moniato, col•loqueu-hi a sobre el llom de senglar, tireu-hi el cafè soluble per sobre i decoreu-ho amb germinats de shiso lila.
Anar al contingut