Llom de llebre a la paella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eduard Azuaza
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià

INGREDIENTS

  • 4 lloms de llebre
  • 1 tòfona
  • 1 copa de Pedro Ximénez
  • 1 nou de mantega
  • patates
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les patates, prèviament pelades i tallades a rodanxes, en una safata.
Seguidament, salpebreu-les, cobriu-les amb l'oli d'oliva i confiteu-les al forn durant una hora a 100 graus.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de llebre. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la nou de mantega i el Pedro Ximénez i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi el llom de llebre tallat a làmines al damunt, cobriu-lo amb una mica de tòfona ratllada i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Anar al contingut