Llom de llebre a la paella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eduard Azuaza
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià
INGREDIENTS
- 4 lloms de llebre
- 1 tòfona
- 1 copa de Pedro Ximénez
- 1 nou de mantega
- patates
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les patates, prèviament pelades i tallades a rodanxes, en una safata.
Seguidament, salpebreu-les, cobriu-les amb l'oli d'oliva i confiteu-les al forn durant una hora a 100 graus.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de llebre. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la nou de mantega i el Pedro Ximénez i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi el llom de llebre tallat a làmines al damunt, cobriu-lo amb una mica de tòfona ratllada i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Seguidament, salpebreu-les, cobriu-les amb l'oli d'oliva i confiteu-les al forn durant una hora a 100 graus.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de llebre. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la nou de mantega i el Pedro Ximénez i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi el llom de llebre tallat a làmines al damunt, cobriu-lo amb una mica de tòfona ratllada i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.