Llom de conill amb cigronets de l'Alta Anoia amb allioli calent
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Marsinyach
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Brunzent, Igualada
- Informació nutricional -Obre
Els cigrons són una llegum que aporta energia de llarga duració i, a més, molta quantitat de fibra si es mengen amb pell.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 lloms de conill sense os
- 1 pot de cigronets cuits de l'Alta Anoia (en conserva)
- 2 alls
- 1 tomàquet
- 2 escalunyes
- 2 ous
- farigola en pols
- sal
- pebre negre
- oli d'oliva
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya picada, un gra d'all picat i el tomàquet tallat a daus, sense pell ni llavors.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els cigronets, una mica de julivert picat, la sal i el pebre i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
A continuació, poseu el suc del pot dels cigronets en un cassó i escalfeu-lo al foc.Per fer l'allioli, poseu en un bol el gra d'all, l'ou, la sal i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix. Després, afegiu-hi el suc escalfat dels cigrons i la farigola en pols i barregeu-ho bé amb un batedor.
Tot seguit, talleu el llom de conill a rodanxes, salpebreu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
I ja per acabar, emplateu els cigrons, poseu-hi el conill a sobre i salseu-ho tot amb l'allioli.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els cigronets, una mica de julivert picat, la sal i el pebre i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
A continuació, poseu el suc del pot dels cigronets en un cassó i escalfeu-lo al foc.Per fer l'allioli, poseu en un bol el gra d'all, l'ou, la sal i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix. Després, afegiu-hi el suc escalfat dels cigrons i la farigola en pols i barregeu-ho bé amb un batedor.
Tot seguit, talleu el llom de conill a rodanxes, salpebreu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
I ja per acabar, emplateu els cigrons, poseu-hi el conill a sobre i salseu-ho tot amb l'allioli.