Llom de cabrit farcit de fetge gras

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Óscar Pérez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 panys de cabrit
  • 150 g de ceps
  • 150 g de fetge gras
  • 1 ceba
  • 2 patates mitjanes
  • tòfona (en conserva)
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregiu la ceba picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi els ceps picats.
Quan els ceps estiguin dauradets, poseu-hi el fetge picat, rectifiqueu de sal i pebre, remeneu-ho una mica i retireu-ho del foc.

Per fer els raviolis de patata, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates, tallades en làmines molt fines, a foc suau, durant uns minuts. Quan estiguin confitades, poseu les làmines de patata en una safata, cobriu-les amb una mica de tòfona i tapeu-les amb una altra làmina de patata.

A continuació, salpebreu els panys de cabrit, farciu-los amb el sofregit, enrotlleu-los, lligueu-los amb un cordill, poseu-los en una safata, cobriu-los amb aigua, tapeu la safata amb paper de plata deixeu-los coure al forn durant dues hores a 150 graus. Quan estiguin ben cuits, deslligueu-los, talleu-los en rodanxes gruixudes, poseu-los a la safata amb els raviolis de patata i deixeu-ho coure al forn tot junt durant uns minuts més.

I ja per acabar, emplateu els talls de cabrit i poseu-hi els raviolis de patata per sobre.
Anar al contingut