Llobarro sobre coca de recapte amb verduretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rincón de Diego
INGREDIENTS
- 4 supremes de llobarro de 200 g
- 8 escamarlans
- 4 cassoletes de pa de coca
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 4 espàrrecs de marge
- 1 pastanaga
- oli de julivert
- sal i pebre
- oli d'oliva
- sal gruixuda
PREPARACIÓ
Per començar, salteu les vedures tallades en una paella amb oli.
Tot seguit, salpebreu el llobarro i marqueu-lo primer per la banda de la pell en una paella amb oli. A continuació, saleu els escamarlans i salteu-los en una paella amb oli. Seguidament, poseu les verdures sobre la coca i deixeu-ho coure al forn durant 4 o 5 minuts, juntament amb el llobarro i els escamarlans. I ja per acabar, emplateu la coca amb les verduretes a sobre. Disposeu el llobarro i els escamarlans sobre les verduretes. Podeu decorar el plat amb els caps dels escamarlans, un rajolí d'oli, sal Maldon i una mica de julivert
Tot seguit, salpebreu el llobarro i marqueu-lo primer per la banda de la pell en una paella amb oli. A continuació, saleu els escamarlans i salteu-los en una paella amb oli. Seguidament, poseu les verdures sobre la coca i deixeu-ho coure al forn durant 4 o 5 minuts, juntament amb el llobarro i els escamarlans. I ja per acabar, emplateu la coca amb les verduretes a sobre. Disposeu el llobarro i els escamarlans sobre les verduretes. Podeu decorar el plat amb els caps dels escamarlans, un rajolí d'oli, sal Maldon i una mica de julivert