Llobarro amb taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Club Nàutic
INGREDIENTS
- 4 llobarros
- 2 taronges a grills
- 1/2 copa de Cointreau
- 1 l de brou
- farina
- salsa París
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli a escalfar en una paella. Mentrestant, saleu i enfarineu els llobarros.
Un cop fet això, fregiu-los en l'oli ja calent. Quan estiguin mig fregits, flamegeu-los amb 1/2 copa de cointreau. Deixeu que l'alcohol s'evapori i després afegiu-hi el brou, que haurà de bullir una mica. A continuació, lligueu-ho amb farina dissolta amb aigua, i traieu els llobarros de la paella. Per acabar de fer la salsa, tireu-hi una mica de suc de taronja. Deixeu-lo reduir abans de tirar-hi unes culleradetes de salsa París per donar-li color (la salsa París és com un sucre cremat rebaixat, que s'ha deixat bullir una estona i que s'ha de fer servir després de deixar-lo refredar). Quan la salsa ja estigui ben reduïda, passeu-la en una safata juntament amb els llobarros. Decoreu-ho amb grills de taronja pel damunt, i finalment, poseu-ho 10 minuts al forn a 180 graus.
Un cop fet això, fregiu-los en l'oli ja calent. Quan estiguin mig fregits, flamegeu-los amb 1/2 copa de cointreau. Deixeu que l'alcohol s'evapori i després afegiu-hi el brou, que haurà de bullir una mica. A continuació, lligueu-ho amb farina dissolta amb aigua, i traieu els llobarros de la paella. Per acabar de fer la salsa, tireu-hi una mica de suc de taronja. Deixeu-lo reduir abans de tirar-hi unes culleradetes de salsa París per donar-li color (la salsa París és com un sucre cremat rebaixat, que s'ha deixat bullir una estona i que s'ha de fer servir després de deixar-lo refredar). Quan la salsa ja estigui ben reduïda, passeu-la en una safata juntament amb els llobarros. Decoreu-ho amb grills de taronja pel damunt, i finalment, poseu-ho 10 minuts al forn a 180 graus.