Llobarro amb saltat de mongetes, calamarsets i capipota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 4 supremes de llobarro de 150 g aprox.
- 250 g de mongetes del ganxet cuites
- 250 g de calamarsets
- 200 g de capipota de vedella cuit
- tinta de calamar (una bossa)
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsets.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure uns minuts. Tot seguit, poseu-hi el capipota tallat a dauets, rectifiqueu-ho de sal i salteu-ho tot junt uns minuts més.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro fins que quedi ben dauradet.
I ja per acabar, poseu una mica de tinta de calamar a la base del plat, poseu-hi el saltat de mongetes i calamarsets a sobre i el llobarro al costat.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure uns minuts. Tot seguit, poseu-hi el capipota tallat a dauets, rectifiqueu-ho de sal i salteu-ho tot junt uns minuts més.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro fins que quedi ben dauradet.
I ja per acabar, poseu una mica de tinta de calamar a la base del plat, poseu-hi el saltat de mongetes i calamarsets a sobre i el llobarro al costat.