Llobarro amb salsa de suquet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 4 supremes de llobarro de 150 g
- 1/2 l de fumet
- 200 g de pastanaga
- 200 g de carbassó
- 200 g de xampinyons
- 1 copa de vi blanc
- 2 tomàquets madurs
- all
- julivert
- oli
- 1 pebrot verd
- pa
- sal Per a la picada:
- all
- julivert
- pa fregit
PREPARACIÓ
Per començar, feu un sofregit amb alls, tomàquet i pebrot.
Després, afegiu-hi el vi blanc i el fumet; salpebreu-ho i deixeu-ho reduir. A continuació, poseu el pa fregit, l'all i el julivert en un bol i tritureu-ho. Tot seguit, afegiu la picada al sofregit i deixeu-ho coure uns minuts més. Mentrestant, salteu les verduretes tallades a bastonets en una paella amb oli. Després, salpebreu el llobarro i feu-lo en una paella amb oli ben calenta. I ja per acabar, emplateu les verduretes i el llobarro i disposeu la salsa pel voltant.
Després, afegiu-hi el vi blanc i el fumet; salpebreu-ho i deixeu-ho reduir. A continuació, poseu el pa fregit, l'all i el julivert en un bol i tritureu-ho. Tot seguit, afegiu la picada al sofregit i deixeu-ho coure uns minuts més. Mentrestant, salteu les verduretes tallades a bastonets en una paella amb oli. Després, salpebreu el llobarro i feu-lo en una paella amb oli ben calenta. I ja per acabar, emplateu les verduretes i el llobarro i disposeu la salsa pel voltant.