Llobarro amb salsa de suquet

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 4 supremes de llobarro de 150 g
  • 1/2 l de fumet
  • 200 g de pastanaga
  • 200 g de carbassó
  • 200 g de xampinyons
  • 1 copa de vi blanc
  • 2 tomàquets madurs
  • all
  • julivert
  • oli
  • 1 pebrot verd
  • pa
  • sal Per a la picada:
  • all
  • julivert
  • pa fregit

PREPARACIÓ

Per començar, feu un sofregit amb alls, tomàquet i pebrot.
Després, afegiu-hi el vi blanc i el fumet; salpebreu-ho i deixeu-ho reduir. A continuació, poseu el pa fregit, l'all i el julivert en un bol i tritureu-ho. Tot seguit, afegiu la picada al sofregit i deixeu-ho coure uns minuts més. Mentrestant, salteu les verduretes tallades a bastonets en una paella amb oli. Després, salpebreu el llobarro i feu-lo en una paella amb oli ben calenta. I ja per acabar, emplateu les verduretes i el llobarro i disposeu la salsa pel voltant.
Anar al contingut