Llobarro amb iogurt i genciana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Felip Llufriu
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de llobarro
  • 1 manat d'espàrrecs
  • 2 taronges
  • oli
  • sal i pebre
  • Per a la salsa de iogurt:
  • 125 g de iogurt grec
  • 20 g de pell de llimona confitada
  • 10 g de licor de genciana
  • 1 cullerada sopera de nata líquida

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu les puntes d'espàrrecs ja escaldades.

Quan estiguin dauradetes, salpebreu-les i reserveu-les damunt de paper absorbent.

Per fer la salsa de iogurt, poseu en un bol el iogurt, la pell de llimona confitada i tallada a dauets, la genciana i la nata líquida, i remeneu-ho amb un batedor.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu el llobarro per la part de la pell.

Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 10 minuts a 150 graus.

I ja per acabar, emplateu el llobarro, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb les puntes d'espàrrec i uns grills de taronja.
Anar al contingut