Llobarro amb garotes i faves

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Ruiz
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fragata, Sitges

INGREDIENTS

  • 4 filets de llobarro de 200 g
  • 100 g de polpa de garotes
  • 1 l de fumet de peix vermell
  • 1 porro
  • 1 botifarra negra
  • 1/4 de l de nata líquida
  • 100 g de mantega
  • 100 g de faves pelades
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer la salsa de garotes, en una cassola amb una mica de mantega, sofregiu el porro tallat a trossets.

Quan estigui daurat, afegiu-hi la polpa de les garotes i el fumet de peix, i deixeu-ho coure durant una estona. Seguidament, coleu-ho, poseu el suc en un altre cassó, afegiu-hi la mantega i deixeu-ho coure 5 minuts més.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro salat per la part de la pell. Quan li doneu la volta, poseu la paella al forn i deixeu-lo acabar de coure.

Tot seguit, en una altra paella salteu les faves i la botifarra negra tallada a dauets.

I ja per acabar, emplateu la salsa a la base del plat, poseu-hi les favetes i la botifarra, i a sobre, poseu-hi el llobarro.
Anar al contingut