Llobarro amb garotes i faves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Ruiz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fragata, Sitges
INGREDIENTS
- 4 filets de llobarro de 200 g
- 100 g de polpa de garotes
- 1 l de fumet de peix vermell
- 1 porro
- 1 botifarra negra
- 1/4 de l de nata líquida
- 100 g de mantega
- 100 g de faves pelades
- sal
PREPARACIÓ
Per fer la salsa de garotes, en una cassola amb una mica de mantega, sofregiu el porro tallat a trossets.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la polpa de les garotes i el fumet de peix, i deixeu-ho coure durant una estona. Seguidament, coleu-ho, poseu el suc en un altre cassó, afegiu-hi la mantega i deixeu-ho coure 5 minuts més.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro salat per la part de la pell. Quan li doneu la volta, poseu la paella al forn i deixeu-lo acabar de coure.
Tot seguit, en una altra paella salteu les faves i la botifarra negra tallada a dauets.
I ja per acabar, emplateu la salsa a la base del plat, poseu-hi les favetes i la botifarra, i a sobre, poseu-hi el llobarro.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la polpa de les garotes i el fumet de peix, i deixeu-ho coure durant una estona. Seguidament, coleu-ho, poseu el suc en un altre cassó, afegiu-hi la mantega i deixeu-ho coure 5 minuts més.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro salat per la part de la pell. Quan li doneu la volta, poseu la paella al forn i deixeu-lo acabar de coure.
Tot seguit, en una altra paella salteu les faves i la botifarra negra tallada a dauets.
I ja per acabar, emplateu la salsa a la base del plat, poseu-hi les favetes i la botifarra, i a sobre, poseu-hi el llobarro.