Llobarro amb crosta de festucs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Mejías
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cap sa sal, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 filets de 200 g de llobarro
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 branca d'api
- 50 g de mongeta verda
- 1 branqueta d'anet
- 1/4 de l de fumet de peix
- 2 gots de vi negre
- 100 g de festucs pelats
- 100 g d'escalunyes
- 30 g de mantega
- oli d'oliva
- sal
- sucre
PREPARACIÓ
Sofregiu les escalunyes picades en un cassó amb mantega.
Quan estiguin una mica rosses, afegiu-hi el vi negre, el fumet calent i el sucre. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir fins a obtenir una textura de caramel i coleu-ho.
Poseu una mica d'oli en una safata per anar al forn i col·loqueu-hi els filets de llobarro a sobre. Afegiu-hi una mica més d'oli damunt del peix i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 190 o 200 graus.
Mentrestant, bulliu les verdures en una olla amb aigua.
Cobriu els filets de llobarro amb els festucs picadets i deixeu-los coure al forn 3 minuts més.
I ja per acabar, emplateu la salsa al fons del plat, poseu-hi les verdures a sobre i al damunt el llobarro.
Quan estiguin una mica rosses, afegiu-hi el vi negre, el fumet calent i el sucre. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir fins a obtenir una textura de caramel i coleu-ho.
Poseu una mica d'oli en una safata per anar al forn i col·loqueu-hi els filets de llobarro a sobre. Afegiu-hi una mica més d'oli damunt del peix i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 190 o 200 graus.
Mentrestant, bulliu les verdures en una olla amb aigua.
Cobriu els filets de llobarro amb els festucs picadets i deixeu-los coure al forn 3 minuts més.
I ja per acabar, emplateu la salsa al fons del plat, poseu-hi les verdures a sobre i al damunt el llobarro.