Llobarro amb carxofes brasejades
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Llobarro amb carxofes brasejades
- Ingredients per a 2 persones:
- 2 cues de llobarro
- cansalada viada fumada
- carxofes
- 100 g d'api
- pols de cep
- salsa d'ostres
PREPARACIÓ
1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Conserveu-les en aigua i llimona perquè no s'oxidin.
2. Escalfeu l'oli a la paella.
3. Talleu la cansalada viada fumada, o bacon, a daus petits i daureu-la.
4. Quan la cansalada ha deixat anar part del greix, tireu-hi les carxofes tallades, l'api i la salsa d'ostres.
5. Afegiu una mica d'aigua amb llimona per acabar de coure per dins la carxofa i l'api.
6. Reduïu-ho fins que les verdures tinguin la textura d'una salsa.
7. Tireu-hi una mica de farina de cep, que lligarà la salsa i li donarà aroma.
8. Coeu el llobarro a la planxa.
2. Escalfeu l'oli a la paella.
3. Talleu la cansalada viada fumada, o bacon, a daus petits i daureu-la.
4. Quan la cansalada ha deixat anar part del greix, tireu-hi les carxofes tallades, l'api i la salsa d'ostres.
5. Afegiu una mica d'aigua amb llimona per acabar de coure per dins la carxofa i l'api.
6. Reduïu-ho fins que les verdures tinguin la textura d'una salsa.
7. Tireu-hi una mica de farina de cep, que lligarà la salsa i li donarà aroma.
8. Coeu el llobarro a la planxa.