Llobarro amb arròs i cloïsses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Christian Zanchetta
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Aquarius, Escaldes (Engordany)Andorra
INGREDIENTS
- 1 llobarro
- 150 g de pinyons
- 1 rovell d'ou
- 100 g d'arròs bomba
- 20 cloïsses
- 1,5 l de fumet de peix
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- menta, julivert
- 1 ceba
- mantega
- 1 got de vi blanc
- Per a la salsa:
- farigola
- mantega
- 2 cullerots de fumet de peix
- 1 cullerada de farina
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les cloïsses en una cassola ben calenta amb un raig de vi blanc, tapeu-ho, deixeu-ho uns segons fins que s'obrin i reserveu les cloïsses.
Afegiu al suc de les cloïsses el fumet de peix.
A continuació, confiteu la ceba picada en un cassó amb l'oli ben calent. Quan estigui confitada, afegiu-hi l'arròs, el fumet i deixeu-ho bullir durant 12 minuts. Seguidament, afegiu-hi les cloïsses, el julivert picat, les fulles de menta i una mica de mantega.
Per fer la salsa, poseu en un altre cassó el fumet de peix i la farigola en branca i deixeu-ho bullir. Després, lligueu la salsa amb una mica de mantega i farina i passeu-la pel túrmix.
Finalment, pinteu el filet de llobarro amb rovell d'ou, arrebosseu-lo amb pinyons picats i daureu-lo en una paella amb l'oli molt calent.
I ja per acabar, poseu l'arròs a la base del plat, el filet de llobarro a sobre i tireu-hi una mica de salsa.
Afegiu al suc de les cloïsses el fumet de peix.
A continuació, confiteu la ceba picada en un cassó amb l'oli ben calent. Quan estigui confitada, afegiu-hi l'arròs, el fumet i deixeu-ho bullir durant 12 minuts. Seguidament, afegiu-hi les cloïsses, el julivert picat, les fulles de menta i una mica de mantega.
Per fer la salsa, poseu en un altre cassó el fumet de peix i la farigola en branca i deixeu-ho bullir. Després, lligueu la salsa amb una mica de mantega i farina i passeu-la pel túrmix.
Finalment, pinteu el filet de llobarro amb rovell d'ou, arrebosseu-lo amb pinyons picats i daureu-lo en una paella amb l'oli molt calent.
I ja per acabar, poseu l'arròs a la base del plat, el filet de llobarro a sobre i tireu-hi una mica de salsa.