Llesques de pa amb salmorejo

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Virgínia Luzón
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta és molt completa i equilibrada, ja que conté els principals grups de nutrients, hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de tomàquets madurs
  • 100 g de pa blanc (de molla espessa)
  • 1 all
  • sal
  • 100 ml d'oli verge extra
  • 1 pa rodó o barra (a llesques)
  • 1 pot d'anxoves
  • pernil ibèric

PREPARACIÓ

Per fer el "salmorejo", poseu els tomàquets, prèviament pelats i tallats a trossos, en un bol i tritureu-los una mica amb el túrmix.

Seguidament, afegiu-hi l'all sense el cor, una mica de sal, l'oli i torneu-ho a triturar amb el túrmix.

Després, poseu-hi la molla de pa blanc i acabeu-ho de triturar amb el túrmix.

A continuació, unteu les llesques de pa amb el "salmorejo" i cobriu-ne unes quantes amb les anxoves i les altres amb el pernil ibèric.

I ja per acabar, emplateu les llesques de pa i guarniu el plat amb una mica de "salmorejo" al voltant.
Anar al contingut