Llesques de pa amb salmorejo
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Virgínia Luzón
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Aquesta recepta és molt completa i equilibrada, ja que conté els principals grups de nutrients, hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g de tomàquets madurs
- 100 g de pa blanc (de molla espessa)
- 1 all
- sal
- 100 ml d'oli verge extra
- 1 pa rodó o barra (a llesques)
- 1 pot d'anxoves
- pernil ibèric
PREPARACIÓ
Per fer el "salmorejo", poseu els tomàquets, prèviament pelats i tallats a trossos, en un bol i tritureu-los una mica amb el túrmix.
Seguidament, afegiu-hi l'all sense el cor, una mica de sal, l'oli i torneu-ho a triturar amb el túrmix.
Després, poseu-hi la molla de pa blanc i acabeu-ho de triturar amb el túrmix.
A continuació, unteu les llesques de pa amb el "salmorejo" i cobriu-ne unes quantes amb les anxoves i les altres amb el pernil ibèric.
I ja per acabar, emplateu les llesques de pa i guarniu el plat amb una mica de "salmorejo" al voltant.
Seguidament, afegiu-hi l'all sense el cor, una mica de sal, l'oli i torneu-ho a triturar amb el túrmix.
Després, poseu-hi la molla de pa blanc i acabeu-ho de triturar amb el túrmix.
A continuació, unteu les llesques de pa amb el "salmorejo" i cobriu-ne unes quantes amb les anxoves i les altres amb el pernil ibèric.
I ja per acabar, emplateu les llesques de pa i guarniu el plat amb una mica de "salmorejo" al voltant.