Llesca amb rovellons i ous trufats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cinta Curto
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Paiolet, Tortosa
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 llesques de pa de pagès
- 1 tòfona dels Ports
- 8 ous
- 500 g de rovellons
- 3 alls
- 100 ml d'oli d'oliva
- 100 g de formatge parmesà
- pebre negre
- 1 polsim de sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els ous amb la tòfona en un recipient tancat durant 2 dies perquè es perfumin.
A continuació, netegeu els rovellons amb un drap, piqueu els alls i sofregiu-los amb els bolets, uns 5 minuts, a foc lent, en una paella amb una mica doli.
Mentrestant, talleu la llesca per la meitat, pinteu-la amb oli d'oliva, poseu-la a torrar per les dues bandes, en una paella o planxa, fins que quedi cruixent per fora però tova per dins.
Tot seguit, poseu els rovellons damunt les llesques que heu torrat, afegiu-hi el pebre amb el molinet, una mica de sal, i el parmesà, tallat en encenalls, i poseu-les a coure al forn a 180 graus uns 3 minuts.
Finalment, feu dos ous ferrats, en una paella amb força oli i ben calent, rectifiqueu-los de sal i poseu-los damunt de cada llesca.
I ja per acabar, ratlleu una mica de tòfona damunt la llesca i ja podeu servir-les.
A continuació, netegeu els rovellons amb un drap, piqueu els alls i sofregiu-los amb els bolets, uns 5 minuts, a foc lent, en una paella amb una mica doli.
Mentrestant, talleu la llesca per la meitat, pinteu-la amb oli d'oliva, poseu-la a torrar per les dues bandes, en una paella o planxa, fins que quedi cruixent per fora però tova per dins.
Tot seguit, poseu els rovellons damunt les llesques que heu torrat, afegiu-hi el pebre amb el molinet, una mica de sal, i el parmesà, tallat en encenalls, i poseu-les a coure al forn a 180 graus uns 3 minuts.
Finalment, feu dos ous ferrats, en una paella amb força oli i ben calent, rectifiqueu-los de sal i poseu-los damunt de cada llesca.
I ja per acabar, ratlleu una mica de tòfona damunt la llesca i ja podeu servir-les.