Llesca amb rovellons i ous trufats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Cinta Curto
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Paiolet, Tortosa

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 llesques de pa de pagès
  • 1 tòfona dels Ports
  • 8 ous
  • 500 g de rovellons
  • 3 alls
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • 100 g de formatge parmesà
  • pebre negre
  • 1 polsim de sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els ous amb la tòfona en un recipient tancat durant 2 dies perquè es perfumin.

A continuació, netegeu els rovellons amb un drap, piqueu els alls i sofregiu-los amb els bolets, uns 5 minuts, a foc lent, en una paella amb una mica d‘oli.

Mentrestant, talleu la llesca per la meitat, pinteu-la amb oli d'oliva, poseu-la a torrar per les dues bandes, en una paella o planxa, fins que quedi cruixent per fora però tova per dins.

Tot seguit, poseu els rovellons damunt les llesques que heu torrat, afegiu-hi el pebre amb el molinet, una mica de sal, i el parmesà, tallat en encenalls, i poseu-les a coure al forn a 180 graus uns 3 minuts.

Finalment, feu dos ous ferrats, en una paella amb força oli i ben calent, rectifiqueu-los de sal i poseu-los damunt de cada llesca.

I ja per acabar, ratlleu una mica de tòfona damunt la llesca i ja podeu servir-les.
Anar al contingut