Llenguado farcit de ceps confitats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Arpa
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ca l'Arpa, Banyoles

INGREDIENTS

  • 4 llenguados
  • siurenys
  • 6 tomàquets deshidratats
  • 1 ceba tendra
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llimona
  • 10 espàrrecs verds
  • 1 manat d'alls tendres
  • oli d'oliva
  • gra d'all
  • sal grossa

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli abundant, una fulla de llorer i un gra d'all confiteu els siurenys a foc suau.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs i els alls tendres tallats a trossos.

A continuació, poseu en una safata els filets de llenguado, poseu-hi els bolets confitats per sobre, cobriu-los amb més filets de llenguado, afegiu a la safata una mica de ceba tendra tallada a la juliana, els tomàquets deshidratats, la pell de llimona i el suc de la llimona i deixeu-ho coure al forn a 130 graus durant 10 minuts.

I ja per acabar, emplateu els filets de llenguado, poseu-hi el saltat d'espàrrecs i alls tendres al costat i guarniu el plat amb una mica de sal grossa, la ceba tendra i el tomàquet confitat.
Anar al contingut