Llaminera de porc amb mel i cervesa
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 llonza llaminera de porc
- 60 g de mel de flors
- 1 cervesa
- 2 pomes fuji
- 1 cullerada de pols de ceps
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: 10 minuts
1. Puliu la llonza de porc de la pell exterior i deixeu la peça ben neta.
2. Salpebreu-la, i daureu-la per totes bandes en una paella.
3. Poseu-la al damunt d'un paper assecant.
4. A la mateixa paella, desfeu-hi la mel.
5. Afegiu-hi un got de cervesa, i deixeu que es redueixi fins que agafi una textura de salsa.
6. Poseu-hi un pessic de sal i una culleradeta de farina de ceps.
7. Incorporeu-hi altre cop la carn, coeu-la a foc molt lent i aneu-la regant amb el suc.
8. Talleu la poma a rodanxes d'un centímetre i daureu-les en una altra paella amb una mica d'oli.
9. Poseu les rodanxes de poma al plat, talleu la llonza llaminera a medallons i poseu-los al damunt de la poma. Salseu-ho amb la reducció de mel i cervesa.
Cocció: 10 minuts
1. Puliu la llonza de porc de la pell exterior i deixeu la peça ben neta.
2. Salpebreu-la, i daureu-la per totes bandes en una paella.
3. Poseu-la al damunt d'un paper assecant.
4. A la mateixa paella, desfeu-hi la mel.
5. Afegiu-hi un got de cervesa, i deixeu que es redueixi fins que agafi una textura de salsa.
6. Poseu-hi un pessic de sal i una culleradeta de farina de ceps.
7. Incorporeu-hi altre cop la carn, coeu-la a foc molt lent i aneu-la regant amb el suc.
8. Talleu la poma a rodanxes d'un centímetre i daureu-les en una altra paella amb una mica d'oli.
9. Poseu les rodanxes de poma al plat, talleu la llonza llaminera a medallons i poseu-los al damunt de la poma. Salseu-ho amb la reducció de mel i cervesa.