Llagostins saltats a la vietnamita
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine, Barcelona
INGREDIENTS
- 6 llagostins
- 1 all
- 1/2 ceba
- pebre negre trencat
- pebre negre mòlt
- 1 cullerada de crema de coco
- 1/2 tassa de salsa de peix
- 1/2 culleradeta de salsa d'ostres
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Daureu l'all picat en una paella amb oli i seguidament salteu-hi els llagostins pelats.
Quan els llagostins estiguin daurats, afegiu-hi la ceba tallada a tires, el pebre mòlt i el pebre trencat. Remeneu-ho i afegiu-hi la salsa de peix, la salsa d'ostres i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure uns minuts. Finalment, afegiu-hi la crema de coco, remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho.
Quan els llagostins estiguin daurats, afegiu-hi la ceba tallada a tires, el pebre mòlt i el pebre trencat. Remeneu-ho i afegiu-hi la salsa de peix, la salsa d'ostres i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure uns minuts. Finalment, afegiu-hi la crema de coco, remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho.