Llagostins macerats en fulles de cítrics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona
INGREDIENTS
- 24 llagostins
- 4 cullerades de coco ratllat
- 2 o 3 fulles de llimoner
- 2 escalunyes
- sal
- 10 g de sucre
- oli d'oliva
- Per a la salsa:
- 2 cullerades de salsa de peix
- 15 g de sucre
- 1 mango verd
- bitxo
- 2 cl de vinagre d'arròs o de coco
PREPARACIÓ
Per fer la salsa, poseu en un bol el mango picat, el bitxo picat, la salsa de peix, el sucre i el vinagre, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, poseu en un bol l'escalunya picada, les fulles de llimoner picades, les cues de llagostí, pelades i tallades a trossos, el coco ratllat, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí durant uns segons.
I ja per acabar, emplateu els llagostins i poseu-hi la salsa per sobre.
A continuació, poseu en un bol l'escalunya picada, les fulles de llimoner picades, les cues de llagostí, pelades i tallades a trossos, el coco ratllat, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí durant uns segons.
I ja per acabar, emplateu els llagostins i poseu-hi la salsa per sobre.