Llagostins de la Ràpita amb all cremat
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 8 llagostins mitjans de La Ràpita
- 2 dents d'all
- aigua o brou de crustacis
- oli d'oliva
- sal
- una mica de tomaca natural
- una branqueta de julivert
- mig carquinyoli
PREPARACIÓ
1. En primer lloc tallarem els alls a làmines i els posarem a enrossir en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
2. Quan estiguin torrats, afegiu-hi la picadeta, que haureu fet en un morter, i sofregiu-ho uns instants.
3. A continuació, mulleu-ho amb una mica de brou o aigua, rectifiqueu de sal i incorporeu-hi els llagostins, que deixareu coure molt poca estona perquè quedin al punt.
Comentaris
. El suc final ha d'estar lligadet, per la qual cosa heu de calcular l'aigua a emprar tenint en compte la mica de reducció per la cocció.
. Vigileu que els alls no es cremin ni una mica. Si continueu endavant amb la recepta tot i haver-los cremat, encara que sigui una mica, el resultat final pot ser nefast.
. Aquesta és una preparació adient tant per aperitiu, com per fer d'entrant o de segon plat.
2. Quan estiguin torrats, afegiu-hi la picadeta, que haureu fet en un morter, i sofregiu-ho uns instants.
3. A continuació, mulleu-ho amb una mica de brou o aigua, rectifiqueu de sal i incorporeu-hi els llagostins, que deixareu coure molt poca estona perquè quedin al punt.
Comentaris
. El suc final ha d'estar lligadet, per la qual cosa heu de calcular l'aigua a emprar tenint en compte la mica de reducció per la cocció.
. Vigileu que els alls no es cremin ni una mica. Si continueu endavant amb la recepta tot i haver-los cremat, encara que sigui una mica, el resultat final pot ser nefast.
. Aquesta és una preparació adient tant per aperitiu, com per fer d'entrant o de segon plat.