Llagostins amb curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Perramon
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, Girona
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
El marisc, i els aliments marins en general, aporten minerals com el fòsfor, el zinc o el potassi, tot i que en destaca el contingut de iode i de vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 24 llagostins
- 50 g de mantega
- 30 ml d'oli d'oliva
- sal, pebre i curri
- 4 escalunyes a la brunesa
- 100 g de poma de Girona a la brunesa
- 300 ml de nata líquida
- 100 ml de whisky
- Per a la guarnició:
- arròs pilaf amb poma, panses i mango
PREPARACIÓ
Per començar, posem la "sauté"/la paella damunt del fogonet i hi afegim la mantega, l'oli i l'escalunya picada, fins que agafi color. Hi posem els llagostins pelats, però amb el cap, i els marquem, volta i volta.
Hi afegim la sal, el pebre, el curri, i la poma. Després ho flamegem amb whisky i ho deixem reduir.
Hi afegim la nata líquida. Deixem que s'amari bé la salsa.
Per emplatar-ho, servim els llagostins amb la salsa i els acompanyem amb l'arròs pilaf calent.
Hi afegim la sal, el pebre, el curri, i la poma. Després ho flamegem amb whisky i ho deixem reduir.
Hi afegim la nata líquida. Deixem que s'amari bé la salsa.
Per emplatar-ho, servim els llagostins amb la salsa i els acompanyem amb l'arròs pilaf calent.