Llagostins amb ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Club Nàutic
INGREDIENTS
- 800 g de llagostins
- 2 cebes
- 1 cabeça d'alls
- pebre en gra
- 2 fulles de llorer
- 1 got d'oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
En primer lloc, talleu les cebes en juliana i poseu-les a daurar en una paella amb oli ben calent.
Quan la ceba estigui mig fregida, afegiu-hi les fulles de llorer, el pebre negre i els alls, prèviament aixafats amb l'ajuda d'un ganivet. Un cop la ceba ja estigui gairebé a punt, tireu-hi els llagostins, saleu-los i deixeu-los uns 5 minuts al foc. Passat aquest temps, passeu-ho tot (oli inclòs) en una safata. I ja per acabar, poseu-ho al forn, a 150 graus i durant 5 minuts.
Quan la ceba estigui mig fregida, afegiu-hi les fulles de llorer, el pebre negre i els alls, prèviament aixafats amb l'ajuda d'un ganivet. Un cop la ceba ja estigui gairebé a punt, tireu-hi els llagostins, saleu-los i deixeu-los uns 5 minuts al foc. Passat aquest temps, passeu-ho tot (oli inclòs) en una safata. I ja per acabar, poseu-ho al forn, a 150 graus i durant 5 minuts.