Les pomes de fira
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Montse Estruch
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cingle, Vacarisses
- Informació nutricional -Obre
La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es pren cuita és molt digestiva i és ideal per a trastorns intestinals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 pomes Golden (o Reineta)
- 400 g de sucre
- 100 g de glucosa
- el suc d'una llimona
- 10 cl d'aigua
- 1 c/s de colorant vermell (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó el sucre, l'aigua, el suc de llimona i la glucosa i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts remenant-ho amb un pinzell de silicona.
Per començar, poseu en un cassó el sucre, l'aigua, el suc de llimona i la glucosa i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts remenant-ho amb un pinzell de silicona.Mentrestant, renteu les pomes, punxeu-les pel centre amb unes broquetes i reserveu-les. Seguidament, poseu un parell de pomes dins el cassó del caramel, unteu-les bé i deixeu-les refredar sobre un silpat.
A continuació, afegiu el colorant vermell al cassó del caramel, remeneu-ho bé, suqueu-hi un parell de pomes més i deixeu-les refredar sobre el silpat.I ja per acabar, podeu servir-les clavades sobre un tros de suro.
Per començar, poseu en un cassó el sucre, l'aigua, el suc de llimona i la glucosa i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts remenant-ho amb un pinzell de silicona.Mentrestant, renteu les pomes, punxeu-les pel centre amb unes broquetes i reserveu-les. Seguidament, poseu un parell de pomes dins el cassó del caramel, unteu-les bé i deixeu-les refredar sobre un silpat.
A continuació, afegiu el colorant vermell al cassó del caramel, remeneu-ho bé, suqueu-hi un parell de pomes més i deixeu-les refredar sobre el silpat.I ja per acabar, podeu servir-les clavades sobre un tros de suro.