Lasanya freda
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Lasanya freda
- (per a 2 persones)
- Plaques de lasanya precuita d'ou "EL PAVO"
- 1 albergínia
- 1 ceba grossa
- 1 carbassó
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- tomàquet triturat
- tonyina
- olivada
- pebre negre
- fulles de llorer
- farigola fresca
- Per al pesto:
- 2 grans d'all
- alfàbrega
- oli d'oliva verge extra
- festucs
- 100 g de formatge feta
PREPARACIÓ
1.Remullem la lasanya precuita a més de 50 graus per rehidratar-la.
2.Posem oli a la cassola i comencem a coure-hi totes les verdures: la ceba, el carbassó, l'albergínia, el pebrot verd i el vermell. També hi afegim els grans de pebre, el llorer, la farigola, i el tomàquet triturat. Ho remenem i deixem que vagi fent...
Ho fem coure en una cassola tapada. Després hi afegim la tonyina i una mica d'olivada.
3.Mentre es va coent, farem el pesto. En un vas de batedora hi posem all, alfàbrega i oli. Hi afegim els festucs i el formatge feta tallat a daus. I ho triturem tot.
4.Preparem la lasanya. Posem el pesto a la base d'un recipient. Estenem dues plaques de lasanya a sota, i hi afegim el farciment a sobre. Després, més plaques i una altra capa de farciment, i anirem fent... Finalment hi posem per sobre el pesto i ja podrà anar cap a la nevera.
2.Posem oli a la cassola i comencem a coure-hi totes les verdures: la ceba, el carbassó, l'albergínia, el pebrot verd i el vermell. També hi afegim els grans de pebre, el llorer, la farigola, i el tomàquet triturat. Ho remenem i deixem que vagi fent...
Ho fem coure en una cassola tapada. Després hi afegim la tonyina i una mica d'olivada.
3.Mentre es va coent, farem el pesto. En un vas de batedora hi posem all, alfàbrega i oli. Hi afegim els festucs i el formatge feta tallat a daus. I ho triturem tot.
4.Preparem la lasanya. Posem el pesto a la base d'un recipient. Estenem dues plaques de lasanya a sota, i hi afegim el farciment a sobre. Després, més plaques i una altra capa de farciment, i anirem fent... Finalment hi posem per sobre el pesto i ja podrà anar cap a la nevera.