La raclet
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per sis persones:
- 600 g de formatge de raclet
- romaní fresc
- 300 g de tomàquets cirerol (cherry)
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 2 endívies
- 500 g de carn de vedella
- 2 pits de pollastre
PREPARACIÓ
Preparació: 15 minuts
Cocció: es fa mentre es menja.
1. Renteu totes les verdures.
2. Talleu els xampinyons a quarts.
3. Separeu les fulles d'endívia.
4. Marqueu el pit de pollastre a la planxa. Talleu-lo a daus.
5. Talleu la vedella a daus i salteu-la amb força sal i pebre.
6. Talleu les puntes dels espàrrecs, i coeu-los a la planxa o al microones.
7. Ara, agafeu el formatge i, just abans de començar l'àpat, poseu-lo en la safata de la raclet. Enceneu la raclet i afegiu-hi el romaní picat.
8. Quan el formatge sigui fos, cadascú s'ho muntarà com més li vingui de gust... Us recomano posar-vos un pitet.
Cocció: es fa mentre es menja.
1. Renteu totes les verdures.
2. Talleu els xampinyons a quarts.
3. Separeu les fulles d'endívia.
4. Marqueu el pit de pollastre a la planxa. Talleu-lo a daus.
5. Talleu la vedella a daus i salteu-la amb força sal i pebre.
6. Talleu les puntes dels espàrrecs, i coeu-los a la planxa o al microones.
7. Ara, agafeu el formatge i, just abans de començar l'àpat, poseu-lo en la safata de la raclet. Enceneu la raclet i afegiu-hi el romaní picat.
8. Quan el formatge sigui fos, cadascú s'ho muntarà com més li vingui de gust... Us recomano posar-vos un pitet.