L'amanida d'enciam d'en Bigas Luna
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- L'amanida d'enciam d'en Bigas Luna
- enciam llarg
- formatge parmesà
- rossinyols
- vinagre de Mòdena
- 1 pera
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
1.Tallem el formatge parmesà en làmines ben primetes.
2.Tallem la pera a trossets longitudinals
3.Posem l'enciam a la base del plat i hi anem afegint, amb una mica de gràcia, primer el formatge i després la pera.
4.Piquem els rossinyols i els anem posant per sobre de l'amanida; hi afegim una mica de sal.
5.Ara hi tirem bastant oli d'oliva arbequina, de bastant enlaire, i una mica de vinagre de Mòdena. I ja la tindrem llesta!
2.Tallem la pera a trossets longitudinals
3.Posem l'enciam a la base del plat i hi anem afegint, amb una mica de gràcia, primer el formatge i després la pera.
4.Piquem els rossinyols i els anem posant per sobre de l'amanida; hi afegim una mica de sal.
5.Ara hi tirem bastant oli d'oliva arbequina, de bastant enlaire, i una mica de vinagre de Mòdena. I ja la tindrem llesta!