Involtini de vedella amb soja i cardamom
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Piqué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ruccula, Barcelona
INGREDIENTS
- 1.200 g de mitjana de vedella
- 100 g brots de soja
- 200 g espàrrecs verds
- 1 culleradeta de cardamom
- sal i pebre
- 400 g d'albergínies
- salsa de soja diluïda
- oli
PREPARACIÓ
En primer lloc, aplaneu els bistecs de vedella fins que quedin ben fins. Fet això, passeu a preparar el farcit.
Salteu els brots de soja (prèviament escaldats amb aigua i sal) en una paella amb oli ben calent. Després salteu-hi també l'albergínia tallada a tires i ja fregida (abans de fregir-la poseu-la en un escorredor amb sal perquè perdi la fortor). Quan tingueu aquests ingredients daurats, afegiu-hi els espàrrecs verds (abans els haureu de bullir 5 minuts amb sal i després els haureu de refrescar amb aigua freda, gel i sal). Tireu-hi també una mica de cardamom en pols. Un cop tingueu el farcit a punt, retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar. A continuació, salpebreu els bistecs i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi els espàrrecs i el farcit de soja al damunt i enrotlleu-ho. Quan tingueu la carn cuita al vostre gust, retireu-la del foc i ja podreu passar a emplatar. Decoreu el plat amb espàrrecs i feu-hi un cordó de salsa de soja reduïda amb un fons de vedella.
Salteu els brots de soja (prèviament escaldats amb aigua i sal) en una paella amb oli ben calent. Després salteu-hi també l'albergínia tallada a tires i ja fregida (abans de fregir-la poseu-la en un escorredor amb sal perquè perdi la fortor). Quan tingueu aquests ingredients daurats, afegiu-hi els espàrrecs verds (abans els haureu de bullir 5 minuts amb sal i després els haureu de refrescar amb aigua freda, gel i sal). Tireu-hi també una mica de cardamom en pols. Un cop tingueu el farcit a punt, retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar. A continuació, salpebreu els bistecs i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi els espàrrecs i el farcit de soja al damunt i enrotlleu-ho. Quan tingueu la carn cuita al vostre gust, retireu-la del foc i ja podreu passar a emplatar. Decoreu el plat amb espàrrecs i feu-hi un cordó de salsa de soja reduïda amb un fons de vedella.