Hummus impossible
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados i Oriol Llavina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Hummus impossible (per a 2 persones)
- 150 g de cigrons cuits
- 1 tassa d'aigua de coure els cigrons
- 1 cullerada de pinyons de pi
- 1 culleradeta de tahina
- curri
- 2 grans d'all
- 1 tall de pernil salat
- sal de Maldon
PREPARACIÓ
1.Per a l'humus, aixafem els cigrons. Hem tallat l'all i el pernil a daus. Hi afegim una mica del suc de coure els cigrons. Ara la tahina i una mica de curri. Sal i ho barregem tot. I cap al microones.
2.Mentrestant, fregim l'all, el pernil i els pinyons. Traiem els cigrons del microones i ho continuem barrejant. Ja tenim l'humus fet.
3.Enretirem de la paella els pinyons, el pernil i l'all i hi afegim curri. Ho tirem pel damunt de l'humus.
2.Mentrestant, fregim l'all, el pernil i els pinyons. Traiem els cigrons del microones i ho continuem barrejant. Ja tenim l'humus fet.
3.Enretirem de la paella els pinyons, el pernil i l'all i hi afegim curri. Ho tirem pel damunt de l'humus.