Hummus impossible

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados i Oriol Llavina
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Hummus impossible (per a 2 persones)
  • 150 g de cigrons cuits
  • 1 tassa d'aigua de coure els cigrons
  • 1 cullerada de pinyons de pi
  • 1 culleradeta de tahina
  • curri
  • 2 grans d'all
  • 1 tall de pernil salat
  • sal de Maldon
  •  

PREPARACIÓ

1.Per a l'humus, aixafem els cigrons. Hem tallat l'all i el pernil a daus. Hi afegim una mica del suc de coure els cigrons. Ara la tahina i una mica de curri. Sal i ho barregem tot. I cap al microones.

2.Mentrestant, fregim l'all, el pernil i els pinyons. Traiem els cigrons del microones i ho continuem barrejant. Ja tenim l'humus fet.

3.Enretirem de la paella els pinyons, el pernil i l'all i hi afegim curri. Ho tirem pel damunt de l'humus.
Anar al contingut