Hamburguesa de porc a la planxa
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- ¿ de kg de carn magra picada
- 150 g de cansalada viada picada
- 1 ou
- ¿ ceba picada fina
- 1 gra d'all escalivat
- Molla de pa sec remullada
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Poseu les carns picades en un bol fondo, les barregeu.
2. Hi tireu l'ou, la ceba, l'all escalivat, el pa sec ben espremut, l'oli, la sal i el pebre. Ho amasseu bé i deixem reposar un quart d'hora la pasta. Tasteu el punt de sal.
3. A continuació fem les hamburgueses, amb la mida i el gruix que us permetin coure-les al vostre gust.
4. Escalfeu la planxa, la unteu lleugerament i coeu les hamburgueses.
Trucs:
. Si no us hi agrada l'all, prescindiu-ne.
. Hi ha qui hi afegeix pebrot vermell.
. De fora han de quedar rosses, mai sucarrades.
. Estan delicioses acompanyades de patates rosses.
. Tingueu una bona mostassa de gra a mà.
. Beveu-hi un negre vigorós, de la Terra Alta, posem per cas.
2. Hi tireu l'ou, la ceba, l'all escalivat, el pa sec ben espremut, l'oli, la sal i el pebre. Ho amasseu bé i deixem reposar un quart d'hora la pasta. Tasteu el punt de sal.
3. A continuació fem les hamburgueses, amb la mida i el gruix que us permetin coure-les al vostre gust.
4. Escalfeu la planxa, la unteu lleugerament i coeu les hamburgueses.
Trucs:
. Si no us hi agrada l'all, prescindiu-ne.
. Hi ha qui hi afegeix pebrot vermell.
. De fora han de quedar rosses, mai sucarrades.
. Estan delicioses acompanyades de patates rosses.
. Tingueu una bona mostassa de gra a mà.
. Beveu-hi un negre vigorós, de la Terra Alta, posem per cas.