Hamburguesa d'ànec amb ceba i mostassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Freixa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona
INGREDIENTS
- 100 g de magret d'ànec
- 1 escalunya
- 100 g de papada de porc
- 50 g de molla de pa
- 1 ou
- 1 ceba vermella
- 1 ceba de Figueres
- 1/4 de l de llet
- formatge manxego
- pa de 7 cereals
- 1 gelat de mostassa verda (opcional)
- sal, pebre i oli
- 1 nou de mantega
- 1 cullerada de sucre morè
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol el magret d'ànec picat, l'escalunya picada, la papada picada, l'ou, la molla de pa remullada, el pebre i la sal i remeneu-ho tot bé amb una cullera. Després, amb les mans, doneu forma d'hamburgueses a la massa.
A continuació, en una paella amb una mica de mantega, sofregiu la ceba vermella tallada a la juliana i amb una mica de sucre morè.
Tot seguit, poseu en un cassó la llet i la ceba de Figueres, pelada i sencera, i deixeu-ho coure.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli, fregiu les hamburgueses fins que quedin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu les hamburgueses, poseu-hi ceba vermella sofregida i el formatge manxego ratllat per sobre, i guarniu el plat amb la ceba de Figueres, el pa, i amb una caneló de gelat de mostassa
A continuació, en una paella amb una mica de mantega, sofregiu la ceba vermella tallada a la juliana i amb una mica de sucre morè.
Tot seguit, poseu en un cassó la llet i la ceba de Figueres, pelada i sencera, i deixeu-ho coure.
Finalment, en una paella amb una mica d'oli, fregiu les hamburgueses fins que quedin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu les hamburgueses, poseu-hi ceba vermella sofregida i el formatge manxego ratllat per sobre, i guarniu el plat amb la ceba de Figueres, el pa, i amb una caneló de gelat de mostassa