Guisat d'espatlles de conill

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jaume Saumell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tall de conill, Capellades

INGREDIENTS

  • 12 espatlles de conill
  • 1 fetge de conill
  • 2 cebes tendres
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1/2 tassa d'allioli negat
  • oli i sal
  • Per a la picada:
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • brins de safrà
  • 2 carquinyolis

PREPARACIÓ

Saleu les espatlles de conill i enrossiu-les en una paella amb oli.
Afegiu-hi una ceba tendra tallada per la meitat, una cabeça d'alls sencera, un tomàquet, el llorer i el fetge de conill. Quan el fetge de conill estigui cuit, retireu-lo de la paella i reserveu-lo.

Per fer la picada, tritureu en un morter la sal, un gra d'all, el safrà, les ametlles i els carquinyolis. Després, afegiu-hi una mica d'aigua i remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu la picada a la paella on teniu el conill, juntament amb l'allioli negat, el pebre vermell i el fetge de conill triturat. Deixeu que faci xup-xup durant 15 minuts i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut