Guacamole amb quicos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roger Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Mifanera, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 alvocats
- 2 tomàquets
- 1 ceba tendra
- suc d'una llimona
- oli de coriandre
- oli d'oliva
- sal i pebre
- quicos
PREPARACIÓ
Per començar, peleu els alvocats i feu-ne unes tires ben fines i amples.
Seguidament, unteu un full de paper sulfuritzat amb oli d'oliva i poseu-hi les tires d'alvocat a sobre, una al costat de l'altra.
Per fer el guacamole, poseu en un bol els altres alvocats picats, els tomàquets picats, la ceba tendra picada, l'oli de coriandre, la sal, el pebre i el suc de llimona i barregeu-ho bé.
Tot seguit, poseu el guacamole sobre les tires d'alvocat i emboliqueu-les com si fos un caneló.
I ja per acabar, poseu un raig d'oli de coriandre a la base del plat, poseu-hi el caneló d'alvocat tallat a rodanxes a sobre i guarniu el plat amb els quicos triturats.
Seguidament, unteu un full de paper sulfuritzat amb oli d'oliva i poseu-hi les tires d'alvocat a sobre, una al costat de l'altra.
Per fer el guacamole, poseu en un bol els altres alvocats picats, els tomàquets picats, la ceba tendra picada, l'oli de coriandre, la sal, el pebre i el suc de llimona i barregeu-ho bé.
Tot seguit, poseu el guacamole sobre les tires d'alvocat i emboliqueu-les com si fos un caneló.
I ja per acabar, poseu un raig d'oli de coriandre a la base del plat, poseu-hi el caneló d'alvocat tallat a rodanxes a sobre i guarniu el plat amb els quicos triturats.