Granissat de lllima amb julivert
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 6-8 persones:
- 2 kg de llimes
- 450 ml d'aigua freda
- 300 g de sucre refinat
- fulles de julivert
- 1 copa de licor de llimona
PREPARACIÓ
1. Escalfeu el forn a 80 graus.
2. Després, poseu un tros de paper d'estrassa a la safata de forn, unes quantes rodanxes de llima ruixades amb el licor de llimona i arrebossades amb sucre, i deixeu-ho al forn una hora llarga.
3. Tot seguit, espremeu tot el suc de les llimes fins que en tingueu mig litre.
4. I, en un cassó, feu un xarop amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre.
5. A continuació, tritureu les fulles de julivert amb el suc de llima, afegiu-hi el xarop, ompliu la glaçonera amb tot plegat per fer el granissat, emboliqueu-la amb paper film i poseu-la al congelador.
6. Piqueu els glaçons i munteu la copa amb el granissat i una rodanxa de llima caramel·litzada.
2. Després, poseu un tros de paper d'estrassa a la safata de forn, unes quantes rodanxes de llima ruixades amb el licor de llimona i arrebossades amb sucre, i deixeu-ho al forn una hora llarga.
3. Tot seguit, espremeu tot el suc de les llimes fins que en tingueu mig litre.
4. I, en un cassó, feu un xarop amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre.
5. A continuació, tritureu les fulles de julivert amb el suc de llima, afegiu-hi el xarop, ompliu la glaçonera amb tot plegat per fer el granissat, emboliqueu-la amb paper film i poseu-la al congelador.
6. Piqueu els glaçons i munteu la copa amb el granissat i una rodanxa de llima caramel·litzada.