Granissat de fruita vermella amb cava i crema
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 1 kg de fruita del bosc
- 150 g de xarop
- 500 g de cava
- 50 g de nata
- Per a la crema pastissera:
- 300 g de llet
- 75 g de sucre
- 4 clares d'ou
- 50 g de farina de blat de moro
- 1 canó de vainilla
PREPARACIÓ
Per fer el granissat, tritureu els fruits vermells amb una mica d'almívar a 30 graus.
Després, poseu el puré en un bol i afegiu-hi el cava. Deixeu-ho al congelador. Per fer la crema pastissera, bulliu en un cassó la llet i la vainilla. Tot seguit, poseu en un bol els rovells, la farina i el sucre, i remeneu-ho, Quan la llet bulli, incorporeu-hi els rovells amb la farina i el sucre a la llet i deixeu-ho a la nevera. Després, barregeu la nata muntada amb la crema pastissera. I ja per acabar, poseu el granissat en una copa llarga, cobriu-lo amb la barreja de crema i nata i decoreu-ho amb unes maduixetes.
Després, poseu el puré en un bol i afegiu-hi el cava. Deixeu-ho al congelador. Per fer la crema pastissera, bulliu en un cassó la llet i la vainilla. Tot seguit, poseu en un bol els rovells, la farina i el sucre, i remeneu-ho, Quan la llet bulli, incorporeu-hi els rovells amb la farina i el sucre a la llet i deixeu-ho a la nevera. Després, barregeu la nata muntada amb la crema pastissera. I ja per acabar, poseu el granissat en una copa llarga, cobriu-lo amb la barreja de crema i nata i decoreu-ho amb unes maduixetes.