Granissat de fruita vermella amb cava i crema

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 1 kg de fruita del bosc
  • 150 g de xarop
  • 500 g de cava
  • 50 g de nata
  • Per a la crema pastissera:
  • 300 g de llet
  • 75 g de sucre
  • 4 clares d'ou
  • 50 g de farina de blat de moro
  • 1 canó de vainilla

PREPARACIÓ

Per fer el granissat, tritureu els fruits vermells amb una mica d'almívar a 30 graus.
Després, poseu el puré en un bol i afegiu-hi el cava. Deixeu-ho al congelador. Per fer la crema pastissera, bulliu en un cassó la llet i la vainilla. Tot seguit, poseu en un bol els rovells, la farina i el sucre, i remeneu-ho, Quan la llet bulli, incorporeu-hi els rovells amb la farina i el sucre a la llet i deixeu-ho a la nevera. Després, barregeu la nata muntada amb la crema pastissera. I ja per acabar, poseu el granissat en una copa llarga, cobriu-lo amb la barreja de crema i nata i decoreu-ho amb unes maduixetes.
Anar al contingut