Got de crema anglesa amb maçana caramel·litzada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sabina Mayor
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Sabina, dolç i salat, Roquetes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest postra té un alt poder calòric, pel seu contingut en sucre, nata i mantega.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a la crema anglesa:
  • 1/4 l nata líquida
  • 3 rovells d'ou
  • 45 g de sucre
  • 1/2 beina de vainilla
  • 1 full de gelatina
  • Per a la poma caramel·litzada:
  • 1 poma reineta
  • 100 g de sucre
  • 20 g mantega
  • Per a la nata muntada:
  • 150 g nata
  • 15 g sucre

PREPARACIÓ

Per fer la crema anglesa, poseu en un cassó la nata i l'interior de la beina de vainilla i deixeu-ho infusionar.

Quan arrenqui el bull retireu-ho del foc i reserveu-ho.

A continuació, poseu en un bol el sucre i els rovells i barregeu-los bé amb les varilles. Seguidament, poseu la barreja al cassó de la nata infusionada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure a foc suau. Quan arribi a una temperatura de 85 graus, retireu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina ja remullada, barregeu-ho bé, ompliu uns quants gotets fins a la meitat amb la crema anglesa i deixeu-ho refredar a la nevera durant mitja horeta.

Tot seguit, poseu el sucre en un cassó a foc suau. Quan s'hagi desfet, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé. Quan estigui tot ben desfet i dauradet, poseu-hi la poma tallada a dauets, salteu-la durant uns 5 minuts i deixeu-la refredar a la nevera.

Mentrestant, poseu en un bol la nata i el sucre i munteu-la amb unes varilles.

I ja per acabar, traieu els gotets de crema anglesa de la nevera, poseu-hi els dauets de poma a sobre i cobriu-ho tot amb la nata muntada.
Anar al contingut