Ganache de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Palou
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona
INGREDIENTS
- 250 g de cobertura de xocolata
- 250 cl de nata líquida
- 1/4 dl l de brandi
- 25 g de mantega
- 250 g de maduixots
- 100 g de groselles
- 100 g de móres
- 100 g de gerds
- 1 manat de menta fresca
- 100 g de sucre
- licor per flamejar
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la nata, el sucre i el brandi en un cassó.
Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho i afegiu-hi la mantega. Després col·loqueu-ho en motllos petits i rodons, i deixeu-ho refredar al congelador. Mentrestant, poseu mantega en una paella. Quan estigui desfeta, incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho. Després, afegiu-hi les fruites tallades i una mica de licor, i flamegeu-ho. Finalment, traieu la xocolata dels motllos i decoreu-ho amb les fruites flamejades.
Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho i afegiu-hi la mantega. Després col·loqueu-ho en motllos petits i rodons, i deixeu-ho refredar al congelador. Mentrestant, poseu mantega en una paella. Quan estigui desfeta, incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho. Després, afegiu-hi les fruites tallades i una mica de licor, i flamegeu-ho. Finalment, traieu la xocolata dels motllos i decoreu-ho amb les fruites flamejades.