Gambes i vieires sobre timbal de tomàquet escalivat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 12 gambes
- 4 vieires
- 8 tomàquets
- alfàbrega
- oli d'oliva verge
- sal
- sal maldon
- sucre
- cibulet
- vinagreta d'alfàbrega
PREPARACIÓ
Per començar, talleu els tomàquets per la meitat i traieu-los les llavors.
Poseu-los en una paella i cobriu-los amb oli, sal, sucre i una mica d'alfàbrega. Deixeu-ho escalivar al forn durant uns 30 o 45 minuts a 60 graus. A continuació, saleu les gambes pelades i les vieires, i salteu-les en una paella amb oli. I ja, per acabar, emplateu els tomàquets escalivats amb l'ajuda d'un motllo cilíndric. Col·loqueu-hi, a sobre, les gambes i les vieires, i decoreu-ho amb una vinagreta d'alfàbrega, un rajolí d'oli i una mica de cibulet picat.
Poseu-los en una paella i cobriu-los amb oli, sal, sucre i una mica d'alfàbrega. Deixeu-ho escalivar al forn durant uns 30 o 45 minuts a 60 graus. A continuació, saleu les gambes pelades i les vieires, i salteu-les en una paella amb oli. I ja, per acabar, emplateu els tomàquets escalivats amb l'ajuda d'un motllo cilíndric. Col·loqueu-hi, a sobre, les gambes i les vieires, i decoreu-ho amb una vinagreta d'alfàbrega, un rajolí d'oli i una mica de cibulet picat.