Gambes i vieires sobre timbal de tomàquet escalivat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Massana
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 12 gambes
  • 4 vieires
  • 8 tomàquets
  • alfàbrega
  • oli d'oliva verge
  • sal
  • sal maldon
  • sucre
  • cibulet
  • vinagreta d'alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, talleu els tomàquets per la meitat i traieu-los les llavors.
Poseu-los en una paella i cobriu-los amb oli, sal, sucre i una mica d'alfàbrega. Deixeu-ho escalivar al forn durant uns 30 o 45 minuts a 60 graus. A continuació, saleu les gambes pelades i les vieires, i salteu-les en una paella amb oli. I ja, per acabar, emplateu els tomàquets escalivats amb l'ajuda d'un motllo cilíndric. Col·loqueu-hi, a sobre, les gambes i les vieires, i decoreu-ho amb una vinagreta d'alfàbrega, un rajolí d'oli i una mica de cibulet picat.
Anar al contingut