Gambes a l'allet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 24 gambes
- 2 alls
- cibulet
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 gotet de vi blanc
- 1/2 l de fumet
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, peleu les gambes i trinxeu-les.
Poseu-les en un bol, afegiu-hi all picat, cibulet picat i oli, i deixeu-ho macerar. A continuació, poseu vi blanc, els caps de les gambes i el brou en un cassó. Després, quan hagi reduït, passeu la salsa pel colador xinès. I ja per acabar, en una paella amb oli, salteu les gambes durant 2 o 3 minuts. Emplateu les gambes i acompanyeu-les amb la salsa i el cerfull.
Poseu-les en un bol, afegiu-hi all picat, cibulet picat i oli, i deixeu-ho macerar. A continuació, poseu vi blanc, els caps de les gambes i el brou en un cassó. Després, quan hagi reduït, passeu la salsa pel colador xinès. I ja per acabar, en una paella amb oli, salteu les gambes durant 2 o 3 minuts. Emplateu les gambes i acompanyeu-les amb la salsa i el cerfull.