Per començar, daureu les galtes de vedella en una paella amb oli.
Quan estiguin rosses, afegiu-hi el tomàquet picat, la ceba picada, la pastanaga ratllada i l'api ratllat. Després, remeneu-ho i deixeu-ho coure durant 30 minuts.
A continuació, incorporeu-hi el vi negre i una branca de canyella. Deixeu reduir una mica el vi i afegiu-hi el fons de carn.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant dues hores.
Tot seguit, piqueu les galtes i emboliqueu-les amb paper film. Deixeu-les refredar a la nevera durant 12 hores.
Mentrestant, passeu les verdures pel colador xinès per fer la salsa. Després, desemboliqueu les galtes, talleu-les a rodanxes gruixudes i escalfeu-les al forn durant 20 minuts.
Escalfeu la salsa en una cassola.
I ja per acabar, emplateu les galtes i acompanyeu-les d'una mica de puré de patata que prèviament haureu preparat. Salsegeu-ho.