Galtes de porc rostides

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador de Montserrat

INGREDIENTS

  • 8 galtes de porc sense os
  • 1 ceba grossa
  • 1 cabeça d'alls
  • 120 g de cigrons bullits
  • all i julivert picat amb oli
  • 16 cirerols (tomàquets mini)
  • farigola
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • orenga
  • 1 tassa de brou de carn
  • farina
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

En primer lloc, salpebreu les galtes de porc i poseu-les a daurar en una safata d'anar al forn amb oli.
Quan ja hagin agafat una mica de color, afegiu-hi la ceba tallada a daus, una branqueta de farigola i la cabeça d'alls. Coeu-ho al forn a 170 graus i durant uns 25 minuts. Mentrestant, prepareu un puré de cigrons. Poseu a bullir el brou de carn, i en un cassó a part amb un raig d'oli, enrossiu els cigrons. A continuació, afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho i tireu-hi el brou de carn. Quan arrenqui el bull, saleu-ho, traieu-ho del foc i tritureu-ho fins que us quedi un puré ben fi. Quan les galtes ja estiguin cuites, traieu-les del forn i cobriu-les amb una picada d'all, julivert i oli. Torneu-les a posar al forn (aquesta vegada sense la cabeça d'alls) uns 5 minuts. I finalment, serviu-les acompanyades amb el puré de cigrons, uns quants cigrons fregits, els alls escalivats i pelats, i els cirerols, fregits amb una mica d'oli, orenga i julivert.
Anar al contingut