Galtes de porc amb figues seques

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: M. Dolors Martí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Sport, Falset

INGREDIENTS

  • 4 galtes de porc
  • 2 cebes
  • 5 pastanagues
  • 3 grans d'all
  • 1 tija d'api
  • 4 tomàquets madurs
  • 250 g de figues seques
  • 3/4 l de brou de carn
  • oli
  • mantega
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, enrossiu les galtes en una paella amb oli calent.
Quan estiguin daurades, retireu-les del foc i salpebreu-les. A la mateixa paella, poseu-hi la ceba, la pastanaga i l'api tot picat i remeneu-ho. Incorporeu-hi els alls sencers i les figues remullades i tallades en trossos. Quan estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet picat i deixeu-ho coure uns 10 o 15 minuts. Després, incorporeu-hi les galtes i el brou de vedella tebi, i deixeu-ho coure 30 minuts més. A continuació, fregiu les figues remullades senceres en una paella amb mantega. I ja per acabar, passeu la salsa de coure les galtes per un colador xinès i emplateu-ho tot.
Anar al contingut