Gall d'indi a la cassola
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 pit de gall d'indi
- 1 pot petit d'anxoves
- 4 orellanes de tomàquet rehidratades
- 1 culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de raz el haout en pols
- 1 cullerada de brou de gallina concentrat Bovril Chicken
- 1 llesca de pa
- 1 pebrot verd petit
- 1 manat d'alls tendres
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 250 g de bròquil
- 2 patates del bufet
PREPARACIÓ
1. Tallem a trossets les anxoves i les orellanes i les aboquem al got del batedor elèctric. Afegim al got el comí en pols i el raz el hanout. Ho triturem tot fins aconseguir-ne una pasta.
2. Ara fem servir una agulla per fer vetes a la carn. L'omplim amb la pasta triturada i farcim el pit de gall d'indi. Repetim l'operació tants cops com vulguem.
3. Triem una cassola ampla, hi tirem un bon raig d'oli i l'escalfem. Posem a dins el pit de gall d'indi i deixem que es vagi marcant fins que es dauri per les dues bandes, tot i que quedi cru per dins. El retirem i el reservem.
4. Per fer el brou, escalfem aigua en un cassó i hi diluïm el Bovril. Ho reservem també.
5. Comencem a fer el sofregit: tallem a dauets el pebrot i els alls tendres, i ho aboquem a la cassola on hem daurat el pit de gall d'indi.
6. Tallem a trossos les patates i les afegim a la cassola. Les coem i les daurem.
7. Ara toca tallar a trossets els espàrrecs verds i afegir-los a la cassola perquè suïn.
8. Mullem els ingredients de la cassola amb el brou de gallina.
9. Col·loquem el pit de pollastre al centre de la cassola i les flors de bròquil al voltant. Ho deixem coure tot, dins la cassola tapada, durant 20 minuts, aproximadament.
2. Ara fem servir una agulla per fer vetes a la carn. L'omplim amb la pasta triturada i farcim el pit de gall d'indi. Repetim l'operació tants cops com vulguem.
3. Triem una cassola ampla, hi tirem un bon raig d'oli i l'escalfem. Posem a dins el pit de gall d'indi i deixem que es vagi marcant fins que es dauri per les dues bandes, tot i que quedi cru per dins. El retirem i el reservem.
4. Per fer el brou, escalfem aigua en un cassó i hi diluïm el Bovril. Ho reservem també.
5. Comencem a fer el sofregit: tallem a dauets el pebrot i els alls tendres, i ho aboquem a la cassola on hem daurat el pit de gall d'indi.
6. Tallem a trossos les patates i les afegim a la cassola. Les coem i les daurem.
7. Ara toca tallar a trossets els espàrrecs verds i afegir-los a la cassola perquè suïn.
8. Mullem els ingredients de la cassola amb el brou de gallina.
9. Col·loquem el pit de pollastre al centre de la cassola i les flors de bròquil al voltant. Ho deixem coure tot, dins la cassola tapada, durant 20 minuts, aproximadament.