Galetes de Sitges
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Valentí Mongay
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Salseta, Sitges
- Informació nutricional -Obre
Les ametlles són els fruits secs més rics en fibra, sobretot si es consumeixen amb pell, per tant son una bona ajud contra el restrenyiment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 125 g de clara d'ou
- 150 g d'ametlles crues en pols
- 50 g d'ametlles crues laminades
- 50 g de farina
- 150 g de sucre
- sucre llustre
PREPARACIÓ
Per començar, munteu les clares a punt de neu, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé sense que les clares baixin.
Seguidament, poseu-les en un bol juntament amb l'ametlla en pols, afegiu-hi la farina tamisada per sobre i remeneu-ho bé amb una espàtula.
A continuació, poseu la massa a la màniga pastissera i feu unes quantes boles en una safata de forn sobre un silpat.
Finalment, poseu-hi una mica d'ametlla laminada i sucre llustre per sobre i deixeu-les coure al forn a 100 graus durant 90 minuts.
I ja per acabar, emplateu les galetes i poseu-hi una mica més de sucre llustre per sobre.
Seguidament, poseu-les en un bol juntament amb l'ametlla en pols, afegiu-hi la farina tamisada per sobre i remeneu-ho bé amb una espàtula.
A continuació, poseu la massa a la màniga pastissera i feu unes quantes boles en una safata de forn sobre un silpat.
Finalment, poseu-hi una mica d'ametlla laminada i sucre llustre per sobre i deixeu-les coure al forn a 100 graus durant 90 minuts.
I ja per acabar, emplateu les galetes i poseu-hi una mica més de sucre llustre per sobre.