Galetes de Sitges

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Valentí Mongay
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Salseta, Sitges
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles són els fruits secs més rics en fibra, sobretot si es consumeixen amb pell, per tant son una bona ajud contra el restrenyiment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 g de clara d'ou
  • 150 g d'ametlles crues en pols
  • 50 g d'ametlles crues laminades
  • 50 g de farina
  • 150 g de sucre
  • sucre llustre

PREPARACIÓ

Per començar, munteu les clares a punt de neu, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé sense que les clares baixin.

Seguidament, poseu-les en un bol juntament amb l'ametlla en pols, afegiu-hi la farina tamisada per sobre i remeneu-ho bé amb una espàtula.

A continuació, poseu la massa a la màniga pastissera i feu unes quantes boles en una safata de forn sobre un silpat.

Finalment, poseu-hi una mica d'ametlla laminada i sucre llustre per sobre i deixeu-les coure al forn a 100 graus durant 90 minuts.

I ja per acabar, emplateu les galetes i poseu-hi una mica més de sucre llustre per sobre.
Anar al contingut