Fumet de peix

Puntuaciˇ:

2,95 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
peix
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboraciˇ:

Puntua (273 vots)

Ingredients

  • Fumet de peix
  • 1 pastanaga
  • 1 tros d'arrel de celerÝ
  • 1 tija d'api
  • 1 tros de bulb de fonoll
  • 1 kg de crancs de roca vius
  • 1,5 kg de peix de roca
  • 3 tomÓquets de pera grossos
  • julivert
  • pebre vermell dolš m˛lt
  • 5 l d'aigua
  • 1 ceba grossa
  • 1 cabeša d'alls
  • 1/2 porro d'aroma

Elaboraciˇ

1.Per fer el fumet, tallem la ceba i la posem a la cassola. TambÚ hi afegim l'all. Quan abaixem el foc, hi tirem el porro. DesprÚs, la pastanaga i el celerÝ.

2.Fregim els crancs amb oli de gira-sol, els traiem l'excÚs d'oli i els posem en una plata i cap al forn (10 minuts a 200 graus de temperatura).

3.Mentrestant, afegim a la cassola l'api i el fonoll. Una culleradeta de pebre vermell m˛lt i un rajolinet d'oli. Tallem el tomÓquet i tambÚ l'hi tirem.

4.La base de fumet ja estÓ llesta. Ara l'afegim a l'aigua bullint. DesprÚs hi tirem els crancs i el peix de roca. Al cap d'uns 25 minuts, l'escumem.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    420
    Vots rebuts:
    109579
    Comentaris rebuts:
    29
    Seguidors:
    20