Fruita vermella amb iogurt grec i gelat de gerds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Masana
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal
INGREDIENTS
- gerds, móres
- groselles, nabius
- maduixots
- raïm moscatell
- 1 iogurt grec
- 1/2 l de moscatell
- 4 fulls de gelatina
- gelat de gerds
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els gerds, les móres, les groselles, els nabius, els maduixots i el raïm en un bol amb una mica de moscatell i deixeu-ho marinar durant 5 o 10 minuts.
Mentrestant, poseu la resta de moscatell en un cassó al foc. Quan estigui calent, afegiu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats i escorreguts i deixeu-los coure durant uns minuts fins que quedin ben desfets.
A continuació, retireu la fruita marinada del bol del moscatell i reserveu-la. Tot seguit, poseu el moscatell, amb la gelatina desfeta, al bol del moscatell de la fruita i remeneu-ho bé.
Finalment, ompliu una copa de Martini fins a la meitat amb el moscatell amb gelatina i deixeu-la refredar a la nevera durant 10 minuts fins que quedi sòlida.
I ja per acabar, poseu el iogurt grec a sobre de la gelatina, cobriu-lo amb les fruites vermelles marinades i guarniu-ho amb una mica de gelat de gerds.
Mentrestant, poseu la resta de moscatell en un cassó al foc. Quan estigui calent, afegiu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats i escorreguts i deixeu-los coure durant uns minuts fins que quedin ben desfets.
A continuació, retireu la fruita marinada del bol del moscatell i reserveu-la. Tot seguit, poseu el moscatell, amb la gelatina desfeta, al bol del moscatell de la fruita i remeneu-ho bé.
Finalment, ompliu una copa de Martini fins a la meitat amb el moscatell amb gelatina i deixeu-la refredar a la nevera durant 10 minuts fins que quedi sòlida.
I ja per acabar, poseu el iogurt grec a sobre de la gelatina, cobriu-lo amb les fruites vermelles marinades i guarniu-ho amb una mica de gelat de gerds.