Freginada de peixos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marqués
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de peix variat: molls, llucets, palaies, sardinetes, llengüeta, etc.
- 200 g de farina d'El Puerto de Santa María
- 1 llimona
- oli d'oliva abundant
- oli de gira-sol abundant
- amanida catalana
PREPARACIÓ
Per començar, enfarineu el peix i poseu-lo en un colador gros.
A continuació, ompliu un cassó amb oli d'oliva i oli de gira-sol, a parts iguals. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi el colador a dins per tal de fregir el peix. Després, reserveu el peix fregit en un plat amb paper absorbent i saleu-lo.
I ja per acabar, emplateu el peix i serviu-lo amb mitja llimona i l'amanida.
A continuació, ompliu un cassó amb oli d'oliva i oli de gira-sol, a parts iguals. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi el colador a dins per tal de fregir el peix. Després, reserveu el peix fregit en un plat amb paper absorbent i saleu-lo.
I ja per acabar, emplateu el peix i serviu-lo amb mitja llimona i l'amanida.