Formatgets garrapinyats amb sopa de poma verda

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Andreu
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Buidasacs, El Vilet de Riucorb (Urgell)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles són els fruits secs amb més quantitat de calci, un nutrient molt important sobretot per les dones, ja que ajuda a prevenir la osteoporosis.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 formatgets de cabra en boletes
  • 200 g d'ametlla granet torrada
  • 100 g de sucre
  • flors d'ametller per decorar
  • pot de compota de poma àcida

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el sucre en una paella i deixeu-lo desfer a foc suau.

Quan s'hagi fet un caramel, aboqueu-lo sobre un paper sulfuritzat i deixeu-lo refredar.

Mentrestant, arrebosseu les boletes de formatge amb l'ametlla granet i reserveu-les en un plat a la nevera.

A continuació, trenqueu el caramel amb una mà de morter, poseu-lo a la Thermomix i tritureu-los fins a obtenir-ne una pols.

Tot seguit, arrebosseu les boletes de formatge amb ametlla amb la pols de caramel.

I ja per acabar, emplateu la compota de poma, poseu-hi a sobre les boletes de formatge arrebossades i guarniu el plat amb les flors d'ametller.
Anar al contingut